Saloncondities bij Pluginvest

Geniet in de periode van 20 januari 2023 tot 28 februari 2023 van onze Saloncondities, met een korting van 10%* op een selectie thuislaadtoestellen zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want op is op!


Profiteer nu van de saloncondities

Pluginvest laat dit jaar het Autosalon niet aan zich voorbij gaan. Zo kan jij genieten van korting op een selectie van onze thuislaadtoestellen. Deze laadpalen zijn uitermate geschikt op thuis op te laden op een veilige en efficiënte manier. Met onze thuisladers kan je steeds jouw EV met een gerust hart opladen, sneller en veiliger dan via het stopcontact. Geniet van 10% korting op de onderstaande thuislaadtoestellen (laadkabel, basisinstallatiepakket en keuring niet inbegrepen). Bekijk zeker en vast onze algemene voorwaarden*

Alfen EVE Single S-line (socket versie) | -10%

De Eve Single S-line met socket aansluiting (** laadkabel niet inbegrepen) is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. 

Meer info    

Nu bestellen 

Alfen EVE Single S-line (fixed cable model) | -10%

De Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik met een aansluiting voor een vaste kabel en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs (** laadkabel niet inbegrepen).

Meer info 

Nu bestellen


*Algemene voorwaarden van de Saloncondities 2023 bij Pluginvest 

Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wens je nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons