Kia EV9: hoe opladen en specificaties

99.8 kWh
batterij
563 km
actieradius
€71.690
prijs

De Kia EV9 is een volledig elektrische SUV. Met een krachtige elektrische aandrijflijn biedt de Kia EV9 een verbazingwekkend rijbereik en snelle acceleratie, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. Of je nu door de stad cruist of lange afstanden aflegt, deze auto biedt het comfort en de betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Vermogen

De accu van de EV9 heeft een capaciteit van 99,8 kWh, Dit vertaalt zich in een theoretisch rijbereik van 450 kilometer met een maximaal actieradius van 563 kilometer (in de stad bij zachte temperaturen).

Hoelang duurt het om de batterij op te laden?

De batterij van de Kia EV9 kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij op te laden. Daarnaast kan je ook een smartcable of geavanceerd laadstation gebruiken voor een snelle en gebruiksvriendelijke laadervaring. 

Met de tabel hieronder kan je verschillende laadpunten en hun vermogen bekijken, alsook hoelang het duurt om de EV9 op te laden. of gebruik deze handige laadtijd calculator om de laadtijd van elke full-electric en plug-in hybrid te ontdekken.

LaadpuntMax. vermogenTijd
Stopcontact2.3 kW49u 15m
1-phase AC3.7 kW30u 45m
3-phase 11 kW10u 30m
CCS 50 kW50 kW85 min
CCS 150 kW110 kW28 min

Hoe kan ik opladen?

Je kan de elektrische Kia EV9 opladen met een type 2 stekker of een CCS stekker voor snelladen.

        • Europese standaardaansluiting type 2

  • Snelladen met CCS

Type 2 stekker                CCS stekker


Geschikte laadstations

Pluginvest raadt aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen. Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raden we aan om een laadpas te kopen. Zo krijg je toegang tot meer dan 450.000 openbare laadstations in Europa.

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.Zaptec GO

Dé oplossing om comfortabel thuis uw auto op te laden. 

Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.