Over ons

Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Wij bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. Via ons aanbod van laadpalen met bijhorende diensten ontzorgen we bedrijven bij deze beslissing.
2016
opgericht in
+30
werknemers
+6000
laadpalen geïnstalleerd

Pluginvest is een innoverend laadpalenbedrijf gelegen in hartje Antwerpen. Pluginvest werd in 2016 opgericht door Sander Hereijgers en Cedric De Jonghe, twee experten uit de alternatieve energiesector die de handen in elkaar sloegen om laadinfrastructuur laagdrempelig aan te bieden op de Belgische markt.  Naast enkele Business Angels investeren in 2022 ook Colruyt Group en de familie Cardoen in Pluginvest.


Samen willen Sander en Cedric bedrijven, overheden en particulieren helpen in hun transitie naar elektrische mobiliteit. Dit doen met het oog op een lange termijnrelatie waarin de klant volledig wordt ontzorgt van de installatie van uitgebreide laadinfrastructuur. Het gedreven team van Pluginvest zorgt dat je steeds één aanspreekpunt hebt bij al jouw vragen en snel geholpen wordt. 


Missie 

Door innovatieve, hoogtechnologische oplossingen aan te bieden (zoals AC en DC laders met load balancing) en onze kennis ter beschikking te stellen, ontzorgen we de klant en vereenvoudigen we de transitie naar duurzame mobiliteit. In de markt van duurzame mobiliteit bieden we laadoplossingen voor elektrische voertuigen aan met het oog op een lange termijn relatie met onze klanten.

Visie 

We geloven dat bedrijven en particulieren een grote en actieve rol spelen in de energietransitie met de bewuste keuze voor elektrische mobiliteit. Zo streven we naar een volledige elektrische switch door deze te faciliteren voor iedereen, op een laagdrempelige manier, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een lange termijn relatie met  de klant.

Referenties

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Foto: Vincent Callot. All icons used by Konkapp from Noun project


"We denken in eerste instantie Belgisch. Dat vinden we belangrijk, aangezien we werken aan wat toch vitale infrastructuur voor ons elektriciteitsnet en dus essentieel voor onze economie is."

- Sander Hereijgers, CEO van PluginvestContact 

  info@pluginvest.eu

  +32 (0) 3 376 85 80

  Plantin en moretuslei 289
        2140 Antwerpen

 

Wat onze klanten zeggen

Ontdek hoe wij onze CO2-uitstoot compenseren voor een groenere planeet!

Bij Pluginvest streven we naar een duurzamere toekomst en nemen we actieve maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ontdek hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen door de CO2-uitstoot te compenseren en een positieve impact op het milieu te creëren.