Over Pluginvest

Pluginvest is een innoverend laadpalenbedrijf gelegen in hartje Antwerpen. Pluginvest werd in 2016 opgericht door Sander Hereijgers en Cedric De Jonghe, twee experten uit de alternatieve energiesector die de handen in elkaar sloegen om laadinfrastructuur laagdrempelig aan te bieden op de Belgische markt. Samen willen Sander en Cedric klanten helpen in hun transitie naar elektrische mobiliteit. Dit doen met het oog op een lange termijnrelatie waarin we de klant volledig willen ontzorgen. Het gedreven team van Pluginvest zorgt dat u steeds één aanspreekpunt hebt bij al uw vragen. Naast enkele Business Angels investeerden in 2022 ook Colruyt Group en de familie Cardoen in Pluginvest.

Onze missie

Door innovatieve, hoogtechnologische oplossingen aan te bieden en onze kennis ter beschikking te stellen, ontzorgen we de klant en vereenvoudigen we de transitie naar duurzaamheid. In de markt van duurzame mobiliteit bieden we laadoplossingen voor elektrische voertuigen aan met het oog op een lange termijn relatie met onze klanten.

Onze visie

We geloven dat bedrijven een grote en actieve rol spelen in de energietransitie met de bewuste keuze voor elektrische mobiliteit. Zo streven we naar een volledige elektrische switch door deze te faciliteren voor iedereen, op een laagdrempelige manier, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een lange termijn relatie met u, de klant.

Adres

Vanbreda Building

Plantin en Moretuslei 289

2140 Antwerpen

Onze werknemers

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Onze vacatures