PluggedIn cases

Ontdek hoe we bedrijven helpen om te schakelen naar een elektrische vloot door het leveren van hoogwaardige laadoplossingen. Kijk door onze case studies om te zien hoe we uitdagingen hebben overwonnen en hoe onze toegewijde teams samenwerken met klanten om op maat gemaakte laadinfrastructuur te bieden. 

Colruyt Group

Fleet@Home

De alomtegenwoordige Belgische retail groep besloot in 2022 haar werknemers in staat te stellen elektrische bedrijfsvoertuigen (EV's) te bestellen. Als onderdeel van dit initiatief kozen ze voor de samenwerking met Pluginvest om laadstations op maat te installeren bij haar werknemers thuis.

Lees meer

Bpost

Fleet@Work

Bpost, het nationale postbedrijf van België, omarmde duurzaamheid door hun vloot van postwagens te elektrificeren. In 2016 kozen ze voor de expertise van Pluginvest om uitgebreide laadinfrastructuur te ontwikkelen en te implementeren voor hun groeiende vloot elektrische postwagens. 

Lees meer

VanBreda

Fleet@work + Fleet@Home 

Vanbreda Risk & Benefits is een vooraanstaand Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in risicobeheer en verzekeringsoplossingen. Als onderdeel van hun inzet voor duurzaamheid besloten ze om de transitie te maken naar een duurzaam wagenpark met elektrische voertuigen (EV’s).

Lees meer

Van Wellen

Gebouwbeheerder

In het licht van de lage emissiezone in Antwerpen stond Van Wellen voor de uitdaging om een passende mobiliteitsoplossing te bieden voor alle bewoners. De keuze was duidelijk: elektrisch rijden als de weg naar de toekomst. Om deze visie te realiseren, rustte Van Wellen de ondergrondse parkeerplaatsen uit met laadpalen van Pluginvest.

Lees meer

BMW Jorssen

Partners

Jorssen is dé referentie voor BMW en MINI in Antwerpen.  Met hun 2 vestigingen verkopen ze jaarlijks zo’n 2.500 auto’s. Jorssen en Pluginvest maakten samen beide vestigingen future-proof door 37 laadstations van 22kW te installeren. 

Lees meer