Bpost

Fleet@work

Bpost - fleet@work

Bpost, het nationale postbedrijf van België, omarmde duurzaamheid door hun vloot van postwagens te elektrificeren. In 2016 kozen ze voor de expertise van Pluginvest om uitgebreide laadinfrastructuur te ontwikkelen en te implementeren voor hun groeiende vloot elektrische postwagens.

Het doel was om meer dan 800 laadpunten te installeren, verspreid over 19 Bpost-locaties in heel België. De uitdagingen van dit project omvat het opladen van een groot aantal postwagens op locaties met beperkt beschikbaar vermogen. Met de vereiste van twee dagelijkse oplaadbeurten moest Bpost een oplossing vinden die zowel flexibel als efficiënt was.

Korte interventietermijnen

Vanwege de cruciale aard van de postbezorging was Pluginvest altijd beschikbaar voor  snelle interventies . Een SLA op het hoogste niveau werd overeengekomen, wat betekende dat Pluginvest altijd klaarstond om problemen met laadinfrastructuur binnen de 6 uur op te lossen.

 

 
 

 
Uitgebreide kennisdeling

We hebben een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen ontwikkeld, waaronder een  handige e-fleet gids , een overzichtelijke one-pager en een uitgebreide FAQ-pagina. Met deze tools bieden we Bpost praktische hulp, zodat ze de beheer van hun wagenpark kunnen navigeren.


Onze producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons