Colruyt Group

Fleet@home

Colruyt group - fleet@home

Colruyt Group, de alomtegenwoordige Belgische retail groep, besloot in 2022 haar werknemers in staat te stellen elektrische bedrijfsvoertuigen (EV’s) te bestellen. Als onderdeel van dit initiatief kozen ze voor de samenwerking met Pluginvest om  laadstations  op maat te installeren bij haar werknemers thuis. 

Het project omvat het installeren van ongeveer 800 laadpunten bij de werknemers van Colruyt Group, die zich verspreiden over heel België. Deze laadpunten worden geplaatst bij de werknemers thuis. 

Maatwerkoplossing

Elke werknemer van Colruyt Group heeft een unieke thuissituatie, wat resulteert in verschillende elektrische en technische situaties en laadbehoeften. Hierin excelleert Pluginvest, aangezien we ons richten op het aanbieden van laadoplossingen op maat voor elke individuele werknemer.


Gestroomlijnd proces met vragenlijst

Vanwege het grote volume aan laadstations was een gestroomlijnd proces van essentieel belang. Er werd een technische vragenlijsten gemaakt die specifiek waren afgestemd op de behoeften van Colruyt Group.


 

  

Onze producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons