Back

Jorssen - BMW

Partnership

Jorssen BMW - partnership

 
Klanten worden zich steeds meer bewust van de voordelen van elektrisch rijden. Zeker bij professionele klanten ziet Jorssen reeds dat de keuze voor een elektrische of hybride wagen een ‘no-brainer’ is geworden. Vanwege de fiscale voordelen en het omschakelen in de car policy naar een ‘total-cost-of-ownership’ model, zijn meer en meer klanten gewonnen voor deze nieuwe technologie.


Jorssen merkt dat dit bewustzijn zelfs aan het versnellen is, mede door de Corona-crisis, omdat mensen een aantal gewoontes in vraag (moeten) stellen. “Mobiliteit is hierbij belangrijk en wij verwachten dat een aantal van deze gewoontes ook blijvend zal veranderen. Zo zit fietsen al jaren in de lift en kan dit ook voor elektrische wagens de doorbraak betekenen” zegt Danny De Raedt, Operationeel Directeur bij Jorssen. Jorssen ziet nu reeds bedrijven met hun ganse vloot overstappen op plug-in en elektrische wagens. Ook particulieren zullen steeds vaker de overstap maken.


Onze producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wens je nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons