VanBreda

Fleet@work & Fleet@Home

Vanbreda Risk & Benefits is een vooraanstaand Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in risicobeheer en verzekeringsoplossingen. Ze besteden heel wat aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als onderdeel van hun inzet voor duurzaamheid besloten ze om de transitie te maken naar een duurzaam wagenpark met elektrische voertuigen (EV’s).

Pluginvest werd ingeschakeld om een uitgebreide laadoplossing te leveren op meerdere locaties. Zo kwam enerzijds de vraag om de boven- en ondergrondse bedrijfsparking te voorzien van 91 dubbele laadpunten en een snellader.

Anderzijds zouden meer dan 100 werknemers van Vanbreda Risk & Benefits ook thuis een laadoplossing moeten krijgen, wat een extra dimensie aan dit project geeft.

Fleet@work

Pluginvest voerde het project uit als een sleutel-op-de-deur project, waarbij het verantwoordelijk was voor het hele proces, van planning tot implementatie en de lange-termijn relatie achteraf.

Pluginvest adviseerde VanBreda over geschikte laad-oplossingen en de hielp met het implementeren van de car policy voor elektrische bedrijfswagens. Met een 24/7 helpdesk staat er altijd iemand klaar om de eindgebruiker te helpen.

Fleet@home

Meer dan 110 geavanceerde Alfen laadstations met een vermogen van 11 kW zijn geïnstalleerd bij de woningen van de werknemers. De installaties werden zorgvuldig uitgevoerd met behulp van een toegewijde accountmanager als het Single Point of Contact (SPOC). Van offerteaanvraag tot installatie verliep alles soepel en snel, wat resulteerde in tevreden werknemers.


Onze producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons