VanWellen

Facility

In het licht van de lage emissiezone in Antwerpen stond Van Wellen voor de uitdaging om een passende mobiliteitsoplossing te bieden voor alle bewoners. De keuze was duidelijk: elektrisch rijden als de weg naar de toekomst. Om deze visie te realiseren, rustte Van Wellen de ondergrondse parkeerplaatsen uit met laadpalen van Pluginvest.

Dit prestigieuze bouwproject omvat 117 appartementen die elk zijn eigen laadpaal kregen.


Wij geloven sterk dat elektrisch rijden de toekomst is en willen voortrekker zijn in dit ecologisch verhaal.

 Geert van Looy - Van Wellen Project Manager
Een future-proof laadoplossing

Meer dan 30% van de kopers koos al voor een laadstation, wat bewijst dat duurzaamheid niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook economisch haalbaar. Pluginvest heeft gezorgd voor maximale flexibiliteit zodat nieuwe eigenaar van appartementen moeiteloos gebruik kunnen maken van het laadstation.

 

Geavanceerd 'smart grid' systeem

Het smart grid systeem van Pluginvest betekende een keerpunt voor het project van Van Wellen. Dit systeem maakt energiebeheer efficiënter en flexibeler. Voor Van Wellen betekent dit directe kostenbesparingen en aanpasbaarheid aan energiebehoeften, wat resulteert in zowel ecologische als financiële voordelen. 

Onze producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons