Mercedes-Benz eVito Tourer: hoe opladen en specificaties

90 kWh
batterij
465 km
actieradius
 €84.773
prijs

De Mercedes-Benz eVito Tourer is de nieuwste telg in de eVito-familie, en biedt een emissievrije en comfortabele oplossing voor personenvervoer. Met een actieradius tot 465 km, 8 ruime zitplaatsen en een scala aan innovatieve technologieën, is de eVito Tourer de perfecte keuze voor bedrijven die de transitie naar elektrische mobiliteit willen maken.

Vermogen

De accu van de eVito Tourer heeft een capaciteit van 90 kWh, Dit vertaalt zich in een theoretisch rijbereik van 320 kilometer met een maximaal actieradius van 465 kilometer (in de stad bij zachte temperaturen).

Hoelang duurt het om de batterij op te laden?

De batterij van de Mercedes Benz eVito kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij op te laden. Daarnaast kan je ook een smartcable of geavanceerd laadstation gebruiken voor een snelle en gebruiksvriendelijke laadervaring. 

Met de tabel hieronder kan je verschillende laadpunten en hun vermogen bekijken, alsook hoelang het duurt om de eVito Tourer op te laden. of gebruik deze handige laadtijd calculator om de laadtijd van elke full-electric en plug-in hybrid te ontdekken.

LaadpuntMax. vermogenTijd
Stopcontact2.3 kW46u 15m
1-phase AC3.7 kW28u 45m
3-phase 11 kW9u 45m
CCS 50 kW50 kW88 min
CCS 150 kW110 kW41 min

Hoe kan ik opladen?

Je kan de eVito Tourer opladen met een type 2 stekker of een CCS stekker voor snelladen.

        • Europese standaardaansluiting type 2

  • Snelladen met CCS

Type 2 stekker                CCS stekker


Geschikte laadstations

Pluginvest raadt aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen. Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raden we aan om een laadpas te kopen. Zo krijg je toegang tot meer dan 450.000 openbare laadstations in Europa.

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.Zaptec GO

Dé oplossing om comfortabel thuis uw auto op te laden. 

Elektrische modellen

Ontdek hier meer elektrische auto's en hun specificaties

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.