De 6 mooiste locaties waar je je EV kan opladen

Deze blogpost neemt je mee op een reis langs zes van 's werelds mooiste oplaadlocaties voor EV's. Van de adembenemende fjorden van Noorwegen tot de betoverende natuurparken van Amerika, elke bestemming biedt een unieke ervaring en een kans om je EV op te laden.

🏔️ EidFjord, Noorwegen


via Plugshare

Noorwegen staat bekend om zijn prachtige berglandschappen, en EidFjord is daar geen uitzondering op. Terwijl je je EV oplaadt, word je getrakteerd op een prachtig uitzicht op de fjorden en de omliggende bergen. Het oplaadpunt in EidFjord maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen en biedt niet alleen een milieuvriendelijke oplaadmogelijkheid, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een van de mooiste plekken in Noorwegen. 


🚗 COBE charging station, DenemarkenHet COBE oplaadstation in Denemarken gloednieuw en heeft een modern design. Gelegen in het hart van Kopenhagen, biedt dit oplaadstation een efficiënte oplaadmogelijkheid. Het station is ontworpen als een kunstwerk op zich en creëert een moderne en warme sfeer tijdens het opladen van je EV. Bovendien is Denemarken een pionier op het gebied van duurzame energie, waardoor je EV opladen hier een stap is in de richting van een groenere wereld.


🌊 Hasting, East Sussex, Engeland Als je op zoek bent naar een combinatie van historische charme en duurzaamheid, dan is Hastings in East Sussex, Engeland, de perfecte plek. Hier kun je je EV opladen in de buurt van de beroemde Hastings Pier, terwijl je geniet van het uitzicht op de Engelse kustlijn. Hastings heeft een rijke geschiedenis en biedt een scala aan bezienswaardigheden, waaronder het historische kasteel van Hastings. Het opladen van je EV in Hastings is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook een kans om te genieten van de Britse cultuur.🏞️ Hope Slide, British Columbia, Canada


Via Plugshare

Canada staat bekend om zijn natuur en adembenemende landschappen, en het opladen van je EV bij de Hope Slide in British Columbia is een ervaring op zich. Terwijl je je EV aansluit op het oplaadpunt, word je omringd door bergen, bossen en watervallen. De Hope Slide zelf is een natuurlijk fenomeen waarbij een hele berghelling naar beneden is gegleden, waardoor een spectaculair landschap is ontstaan. 


🏰 Blair Castle, Perthshire, Schotland


Schotland staat bekend om zijn betoverende kastelen, en Blair Castle in Perthshire is daar een uitstekend voorbeeld van. Terwijl je je EV oplaadt bij dit historische kasteel, waan je je in een sprookje. Met zijn majestueuze torens en prachtige tuinen biedt Blair Castle een ideale omgeving om even te ontspannen tijdens het opladen. Er is zelfs een apart camping terrein waar je kan overnachten. 


🌳 Oregon State Parks, Amerika


via Plugshare

Oregon is een Amerikaanse staat die bekend staat om zijn vele natuurparken en is een paradijs voor natuurliefhebbers. De Oregon State Parks bieden niet alleen prachtige wandelpaden en adembenemende uitzichten, maar ook oplaadpunten voor je EV. Terwijl je je batterijen oplaadt, kun je genieten van het weelderige groen en de rustgevende sfeer van de omliggende natuur. 


Het opladen van je EV hoeft niet saai te zijn. Met deze zes prachtige locaties wereldwijd kun je genieten van de schoonheid van de natuur terwijl je je batterijen oplaadt. Of je nu kiest voor de adembenemende fjorden van Noorwegen, het moderne CUBE oplaadstation in Denemarken of de betoverende kastelen in Schotland, deze bestemmingen bieden een unieke ervaring die duurzaamheid en schoonheid combineert. Dus waar wacht je nog op? Ga eropuit, ontdek deze locaties en draag bij aan een groenere toekomst met je elektrische auto.

Je kan met de Pluginvest laadpas opladen bij meer dan 450.000 publieke laadpalen in Europa, waaronder die in Noorwegen, Denemarken, Schotland en Engeland.

Meer info over de laadpas vind je hier
Delen


Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.