Fastned verlaagt zijn laadtarieven met 13% in enkele landen

Fastned verlaagt zijn tarieven    

Fastned kondigde gisteren aan dat het in bepaalde landen zijn laadtarieven zou verlagen. Zoals altijd, herzien ze maandelijks hun tarieven en werken ze deze bij waar nodig. Het bijwerken van deze tarieven is volgens hen ook noodzakelijk, gezien de volatiliteit en onvoorspelbaarheid van de energiemarkt op dit ogenblik. Maar soms kan dat dus ook een positieve resultaat hebben, zoals nu. 

Tariefwijziging

Vanaf 12u00 op donderdag 26 januari zijn de tarieven bij Fastned verlaagd van €0,83 naar €0,72 per kWh (incl. BTW). Dat is een daling van bijna 13,3%. Een goede zaak voor o.a. klanten die een Pluginvest laadpas bezitten en hiermee aan de snellader van Fastned willen opladen. 

In welke landen? 

Deze daling in tarief is slechts in 3 landen doorgevoerd, nl. België, Nederland en Duitsland. In de andere Europese landen werden er geen aanpassingen gemaakt op de laadtarieven van de Fastned publieke snelladers. Meer info over de tarieven van de andere landen vind je op de website van Fastned zelf. 


Dit artikel delen:


Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.