Nieuwe Head of Sales bij Pluginvest, Tom Cambien


De sterke groei van Pluginvest gaat hand in hand met een sterke groei in werknemersaantallen. De zoektocht naar verdere professionalisering had als logische gevolg dat er een Head of Sales moest worden aangesteld die goed past in de bedrijvigheden van Pluginvest. Die zoektocht is nu tot een goed einde gekomen met de aanwerving van Tom Cambien, een 42 jarige Antwerpenaar met heel veel ervaring in de Automotive sector bij bedrijven zoals o.a. Honda Motor Europe in de Benelux Branch.

Door de uitbreidingen in de sales-afdeling moest er ook verdere structurering plaatsvinden. Hieruit is de nood voor een Head of Sales ontstaan. Met Tom Cambien pakt Pluginvest uit met een ervaren sales verantwoordelijke uit de automotive sector. Hij startte zijn carrière bij VW - Audi als commercieel afgevaardigde en bouwde zijn carrière uit bij bedrijven zoals Renault Belux, Fiat Group Auto Belgio, GM en Honda Motor Europe. Bij Honda Motor Europe was Tom het langst actief, met meer dan 8 jaar, waar hij doorgroeide van District Sales Manager naar o.a. Sales Manager Automobile Division - Benelux, om uiteindelijk uit te groeien tot Head of Motorcycle Division van de Benelux. Met tenslotte ook ervaring in de maritieme sector, bij Brunswick Marine, toont Tom Cambien zich een veelzijdige Head of Sales.

Enorm groeiend bedrijf met future-proof karakter

Tom Cambien kijkt naar eigen zeggen enorm uit naar het nieuwe hoofdstuk bij een duurzaam bedrijf als Pluginvest. Zijn ervaring sluit dan ook mooi aan bij de activiteiten van Pluginvest, waar bovendien aan een duurzame toekomst wordt gewerkt. De intrede van de Colruyt Group en de Familie Cardoen als aandeelhouders, heeft ook voor een extra push gezorgd in de activiteiten en visibiliteit van Pluginvest.

Het vertrouwen van deze twee aandeelhouders in Pluginvest, zal ons helpen bij de verdere uitbouw van ons team en netwerk samen met het  investeren in slimme aansturingssoftware voor onze laadpalen die de piekbelasting van het elektriciteitsnet zo laag mogelijk moet houden.” vertelt Tom Cambien. 

Zowel Tom als Pluginvest voelden meteen aan dat er een match was. Zo delen zij beide het geloof dat door de handen in elkaar te slaan, er een mooie toekomst staat te wachten voor beide partijen. Volgens Pluginvest spelen bedrijven een actieve rol in de energietransitie en met de expertise van Tom in de automotive sector wensen beide deze transitie nog verder te accelereren. 
Pluginvest streeft naar een volledige elektrische switch door deze te faciliteren voor iedereen, op een laagdrempelige manier, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een lange termijn relatie met de klant. De transitie naar groene mobiliteit is immers niet meer te stoppen en daarin willen Tom en Pluginvest bedrijven adviseren en ondersteunen.Contactinformatie Tom Cambien (LinkedIn profiel):
tomc@pluginvest.eu
+32 473 20 67 14


_________________

Persverantwoordelijke:
Christopher MARTIN
christopherm@pluginvest.eu
+32 3 376 85 80