Pluginvest en Payflip gaan samen voor ontzorging in de overgang naar eMobility.

De laadpaalspecialist en de digitale partner voor flexibel verlonen slaan de handen in elkaar om KMO’s te helpen in de mobiliteitsrevolutie.

Antwerpen, 10 mei 2023 – Laadpaalspecialist Pluginvest en de digitale partner voor een flexibel verloningsbeleid van KMO’s Payflip kondigen een nieuw partnership aan. Zo willen ze samen bedrijven verder ontzorgen in de overgang naar elektrische mobiliteit.

Payflip wil bedrijven een boost geven door loonoptimalisaties voor te stellen en dit aan de hand van een flexibel verloningsbeleid op maat (een zogenaamd ‘cafetariaplan’). Ze geloven dat ze bedrijven op deze manier hun medewerkers nog beter kunnen motiveren en fideliseren. Samen met Pluginvest wenst Payflip nu ook laadinfrastructuur aan te bieden in combinatie met een elektrisch aangedreven voertuig via een cafetariaplan of mobiliteitsbudget.

Pluginvest ontzorgt sinds 2016 bedrijven, overheden en particulieren in de transitie naar elektrische mobiliteit door het aanbieden van laadoplossingen op maat. Deze oplossingen omvatten zowel de installatie van laadinfrastructuur als de bijbehorende diensten zoals online monitoring, split billing, publieke laadpassen en nog veel meer. De laadpaalspecialist is echter steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en partnerships die het leven van bedrijven nog makkelijker maken. Daarin ziet het een perfecte samenwerking met Payflip.

Payflip en Pluginvest slaan nu de handen dus in elkaar door een gemeenschappelijk aanbod vorm te geven waarbij laadinfrastructuur en -diensten worden aangeboden dankzij de software voor flexibele verloningsplannen van Payflip.

“We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe partnership zal leiden tot een vereenvoudiging van de transitie naar elektrische mobiliteit voor KMO’s.” zegt Yannick Decruynaere, Partnership Manager bij Pluginvest.


In contact komen met Pluginvest? 

+32 3 376 85 80 

info@pluginvest.eu 

www.pluginvest.eu


In contact komen met Payflip? 

+32 477 73 30 05

info@payflip.be

www.payflip.beDit artikel delen:


Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.