Pluginvest en TraXall Belgium vereenvoudigen fleet management van elektrische bedrijfswagens

De introductie van de nieuwe fiscaliteit voor bedrijfswagens vanaf 2026 zorgde voor een schokgolf doorheen de bedrijfswereld. Bedrijven werden opeens geconfronteerd met een push richting elektrische bedrijfswagens, wat op zich heel wat vragen met zich meebracht. Laadpalenbedrijf Pluginvest en het fleet- en mobilitybedrijf TraXall kondigen nu een samenwerking aan om fleet management te vereenvoudigen voor bedrijven die elektrische bedrijfswagens willen inzetten.

TraXall  staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde fleet management oplossingen. Zo heeft TraXall een uitstekende reputatie opgebouwd in de B2B-sector. TraXall beheert als onafhankelijke partij corporate wagenparken en vereenvoudigt en optimaliseert processen door middel van efficiënte tools en systemen. Daarnaast help het bedrijven met het maken van strategische keuzes via consultancy. 

Met de toenemende vraag naar elektrische bedrijfswagens vinden Pluginvest en TraXall elkaar in een sterke samenwerking om de elektrificatie van het wagenpark te vereenvoudigen. Deskundig advies zowel op vlak van de mobiliteitsoplossingen als op vlak van laadinfrastructuur zijn nodig om als bedrijf de juiste keuzes te kunnen maken.


“Bedrijven informeren en begeleiden in de transitie naar duurzame mobiliteit staat centraal.”

Yannick Decruynaere • Partnership Manager bij Pluginvest


“Bedrijven informeren en begeleiden in de transitie naar duurzame mobiliteit staat centraal.” zegt Yannick Decruynaere, Partnership Manager bij Pluginvest. “Door de expertises op vlak van fleet management services en laadoplossingen te combineren, geloven we in een sterke synergie tussen TraXall en Pluginvest die bedrijven échte ontzorging kan bieden.”

Opgericht in 2016, ontzorgt Pluginvest bedrijven, overheden en particulieren in de grote overgang naar elektrische mobiliteit door laadoplossingen op maat aan te bieden. Deze oplossingen omvatten zowel de installatie en het beheer van laadinfrastructuur als allerlei bijbehorende diensten zoals online monitoring, split billing, publieke laadpassen, onderhoudsdiensten en nog veel meer.

Op voorhand hebben beide bedrijven alle processen geoptimaliseerd en duidelijke afspraken vastgelegd om de drempel van de overstap naar een elektrisch wagenpark voor klanten verder te verlagen en de opstart efficiënt te laten verlopen. Met dit partnership trachten Pluginvest en TraXall samen de transitie naar e-mobility in België verder te faciliteren.

In contact komen met Pluginvest?

+32 3 376 85 80

info@pluginvest.eu

www.pluginvest.eu 

In contact komen met TraXall?

+ 32 15 40 43 00  

info@traxall.be 

www.traxall.be


Delen


Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.