Zaptec lanceert nieuwe campagne in België

De innovatieve Noorse fabrikant van laadstations Zaptec heeft een nieuwe campagne gelanceerd in de Benelux. Bij Zaptec geloven ze dat avontuur te vinden is in zowel grote als kleine dingen in het leven - of het nu gaat om je werk of je hobby's. Elke dag biedt nieuwe mogelijkheden voor avontuur. Met deze campagne richt Zaptec zich specifiek op installateurs in Nederland en België, en combineert het hun liefde voor voetbal met hun passie voor hun ambacht. Als nauwe partner van Zaptec is Pluginvest verheugd om deze campagne te delen.

Campagnevideo met Imke Courtois

In de hoofdrol van deze campagne schittert Imke Courtois, bekend als ex-voetbalster en voetbalanalist. Met een vleugje humor presenteert zij de Zaptec Go in een campagnevideo, waarin de vele pluspunten van dit innovatieve laadstation worden belicht. De Zaptec Go is niet alleen slim en betrouwbaar, maar heeft ook een stijlvol en compact design. 

 
 
 

Waardering voor laadpaal installateurs

Zaptec erkent de cruciale rol die installateurs spelen bij het versnellen van de energietransitie in België. De mannen en vrouwen die dagelijks de laders installeren, dragen bij aan de grote uitdaging om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Met deze campagne wil Zaptec niet alleen installateurs informeren over de Zaptec Go, maar ook hun waardering tonen voor hun inzet en vakmanschap.

Wie scoort de winnende goal?

Als kers op de taart introduceert Zaptec een spannende winactie. Een gelukkige installateur krijgt namelijk de unieke kans om persoonlijk een Zaptec Go te installeren bij Imke Courtois thuis. Deze winactie biedt installateurs niet alleen de kans om de Zaptec Go in actie te zien, maar ook om kennis te maken met de mensen achter deze campagne.

Als partner van Zaptec, zijn wij bij Pluginvest heel enthousiast over deze nieuwe campagne en kijken uit naar hoe Zaptec in de toekomst avontuur en duurzaamheid samenbrengt.
Deel dit artikel:

Delen
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.