ALGEMENE VOORWAARDEN

Saloncondities

Geniet in de periode van 20 januari 2023 tot 28 februari 2023 van onze Saloncondities, met een korting van 10%* op een selectie thuislaadtoestellen zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want op is op!

*Voorwaarden van de Saloncondities bij Pluginvest 

Tussen de periode van 20/01/2023 tot 28/02/2023 kan men aanspraak maken op een korting van 10% op een selectie van thuislaadtoestellen, zolang de voorraad strekt. Het laadtoestel in kwestie is de Alfen EVE Single S-line. Deze is in 2 modellen beschikbaar, nl. het "fixed cable" model en het “socket” model. Deze korting slaat louter op de basishardware, nl. het laadtoestel met standaardtoebehoren die door de fabrikant Alfen meegeleverd worden. De korting is niet van toepassing op de basisinstallatiekost, op de onafhankelijke keuring van het toestel en op bijkomende opties of diensten. Indien je meer dan 1 van deze voorgestelde laadtoestellen wenst te bestellen, kan je steeds rekenen op een korting van 10% per besteld laadtoestel. Om de onderstaande korting op het toestel te bekomen, dient de bestelling geplaatst en ondertekend te worden binnen de afgesproken periode van deze actie van 20/01/2023 tot 28/02/2023. 

De totale installatie houdt de volgende zaken in:

  • De basishardware: Het laadtoestel (Plug & Charge zonder RFID lezer, dus geen ‘split billing’ mogelijk) en andere standaard toebehoren die essentieel zijn aan de werking van het laadtoestel die meegeleverd worden door de fabrikant Alfen. **Opgelet: Zowel het “socket” model als het "fixed cable" model van dit toestel wordt niet standaard geleverd met een laadkabel. Deze dient apart aangekocht te worden en is beschikbaar in verschillende lengtes. Voor meer info, neem contact op met onze medewerkers via +32 3 376 85 80 of sales@pluginvest.eu

  • De basisinstallatie: Dit houdt een vaste kost in van €520,00 ex. BTW. Hierin zijn bijkomende, uitzonderlijke werken niet inbegrepen (bijkomende werken kunnen zijn: digitale teller bijplaatsen, extra zekeringenkast bijplaatsen, opbreken van een verharde oprit, etc.). Zoals eerder vermeld, is de korting van 10% niet van toepassing op de basisinstallatie. 

  • De onafhankelijke keuring: De keuring door een onafhankelijk keuringsorgaan bedraagt een vaste kost van €125,00 ex. BTWZoals eerder vermeld, is de korting van 10% niet van toepassing op de onafhankelijke keuring. 

  • Dienst-na-verkoop: De standaard helpdesk dienstverlening is steeds inbegrepen bij alle aankopen bij Pluginvest. 

  • Optionele diensten: De korting van 10% is niet van toepassing op de optionele diensten die je eventueel zou bestellen. Voor meer informatie over de prijzen van de optionele diensten, die compatibel zijn met de Alfen EVE Single S-line, vragen we om contact op te nemen met één van onze medewerkers. 


De kortingen slaan louter op volgende bedragen van de basishardware:

  • Alfen EVE Single S-line (socket versie): €695,00 -10%  => €625,50 ex. BTW

  • Alfen EVE Single S-line (fixed cable versie**): €615,00 -10%  => €553,50 ex. BTW

De kortingen slaan niet op volgende bedragen van de basisinstallatie:

+ basisinstallatiekost: €520,00 ex. BTW

+ onafhankelijke keuring: €125,00 ex. BTW

+ laadkabel (5m of 10m): prijs op aanvraag


Nu bestellen! Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wens je nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons