BMW X5 45e: hoe opladen en specificaties

24 kWh
batterij
86 km
actieradius
 €88.427
prijs
BMW heeft al verschillende elektrische en plug-in hybride modellen op de markt gebracht. De BMW X5 45E plug-in hybride is ondertussen de tweede hybride versie van de populaire SUV. Naast het rijbereik dat drastisch is gestegen van 31 kilometer naar 86 kilometer (WLTP), is het aantal cilinders gestegen van 4 naar 6. Daarnaast heeft de wagen ook enkele interieurupgrades gekregen.

Vermogen 

De nieuwe versie van de BMW X5 plug-in hybride heeft een batterijcapaciteit van 24kWh. Hiervan is 20,9kWh bruikbaar. Dit zorgt voor een autonomie van 86 kilometer (WLTP). Daarnaast kan u de wagen bijtanken met benzine om een langere actieradius te bekomen.

De batterij van de BMX X5 45E kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij van de wagen op te laden. Daarnaast kan je ook een laadpaal of wallbox installeren om de BMW X5 45E op te laden. Wanneer je onderweg bent en de batterij is bijna leeg kan je ook altijd opladen aan een publiek laadstation. De BMW X5 45E plug-in hybride kan echter niet opladen via een DC-snellader, net zoals de meeste plug-in hybride wagens.

Hoelang duurt het om de batterij op te laden?

LaadpuntVermogenTijd
Stopcontact
2.3 kW9u 5min
1-phase 16A3.7 kW5u 38m

Hoe kan ik opladen?

De BMW X5 45E werkt met de Europese standaard-aansluiting  type 2Let op: de laadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het laadstation en de omstandigheden. 


.

Geschikte laadstations

Pluginvest raadt aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige, 7,4kW laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen (met meer laadvermogen). Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raadt Pluginvest aan om een laadpas aan te schaffen voor publieke laadpalen.

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.


Zaptec GO

Dé oplossing om comfortabel thuis uw auto op te laden. 

Elektrische modellen

Ontdek hier meer elektrische auto's en hun specificaties

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.