Opel Mokka-e: hoe opladen en specificaties

50 kWh
batterij
343 km
actieradius
 €39.000
prijs

Het exterieur van de Opel Mokka-e trekt onmiddellijk de aandacht met scherpe lijnen en een dynamisch profiel. Het interieur is ruim en modern, met hoogwaardige materialen die comfort combineren met een eigentijdse uitstraling. Deze elektrische SUV is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, waardoor hij geschikt is voor zowel stadsritten als langere avonturen.

Onder de motorkap komt de Opel Mokka-e echt tot leven. De volledig elektrische aandrijflijn levert niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een aanzienlijk bereik, waardoor je met vertrouwen op pad kunt gaan. Met snelle oplaadmogelijkheden en geavanceerde energieterugwinningstechnologieën wordt elektrisch rijden met de Mokka-e een naadloze ervaring.

Op het gebied van technologie en connectiviteit is de Opel Mokka-e goed uitgerust. Met een intuïtief infotainmentsysteem, geavanceerde veiligheidsfuncties en slimme assistentiesystemen, biedt deze SUV een geavanceerde rijervaring die voldoet aan de eisen van de moderne bestuurder.

Vermogen

De accu van de Mokka-e heeft een capaciteit van 50 kWh, Dit vertaalt zich in een theoretisch rijbereik van 290 kilometer met een maximaal actieradius van 343 kilometer (in de stad bij zachte temperaturen).

Hoelang duurt het om de batterij op te laden?

De batterij kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij op te laden. Je hebt de keuze tussen een 7.4kW on-board lader of een optionele 11 kW on-board lader. Daarnaast kan je ook een smartcable of geavanceerd laadstation gebruiken voor een snelle en gebruiksvriendelijke laadervaring. 

Met de tabel hieronder kan je verschillende laadpunten en hun vermogen bekijken, alsook hoelang het duurt om de Opel Mokka-e op te laden. of gebruik deze handige laadtijd calculator om de laadtijd van elke full-electric en plug-in hybrid te ontdekken.

Standaard 7.4 kW on-board lader

LaadpuntMax. vermogenTijd
Stopcontact2.3 kW26 u
1-phase AC7.4 kW8u 15m

Optionele 11 kW on-board lader

LaadpuntMax. vermogenTijd
3-phase AC11 kW5u 30m

CCS lader (snelladen)

LaadpuntMax. vermogenTijd
CCS DC50 kW50 min
CCS DC100 kW26 min
CCS DC150 kW26 min


Hoe kan ik opladen?

Je kan de Opel Mokka-e opladen met een type 2 stekker of een CCS stekker voor snelladen.

        • Europese standaardaansluiting type 2

  • Snelladen met CCS

Type 2 stekkerCCS stekker

Let op: de laadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het laadstation en de omstandigheden. 


Geschikte laadstations

Pluginvest raadt aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen. Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raden we aan om een laadpas te kopen. Zo krijg je toegang tot meer dan 450.000 openbare laadstations in Europa.

Alfen Single Eve laadstation

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.Zaptec GO

Dé oplossing om comfortabel thuis uw auto op te laden. 

Elektrische modellen

Ontdek hier meer elektrische auto's en hun specificaties

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.