Fotoverslag van de Plug ’n Eat 2022 roadshow

Plug ’n Eat roadshow doorheen Vlaanderen

Het ontbijtconcept Plug ’n Eat van Pluginvest trok dit jaar doorheen heel Vlaanderen om in zoveel mogelijk provincies te kunnen passeren. Zo wilden we onze expertise en kennis over laadinfrastructuur delen met partijen die zich vandaag de dag bezig houden met de elektrificatie van het wagenpark. Antwoorden op  vragen zoals waar te beginnen en met welke technische aspecten men rekening moet houden kwamen onder meer aan bod. In samenwerking met TCOFLEET, die zich ontfermden over het concept TCO en het fiscale wettelijk kader omtrent elektrische bedrijfswagens, gingen we van locatie tot locatie om zoveel mogelijk vragen en onduidelijkheden de wereld uit te helpen!

We willen ook nog van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die deze roadshow mogelijk heeft gemaakt. We lijsten ze hier nog even voor jou op: 

BMW Meerschman Aalst

Peugeot Lavrijsen Herentals

Green Energy Park - Zellik

Lexus Gent - CiacFleet

BMW Showroom - Jorssen Zuid Antwerpen

Events in de toekomst

We blikken al even vooruit en dan kunnen we al lossen dat er plannen zijn om het Plug ’n Eat concept ook te organiseren rond de noden van syndici, projectontwikkelaars en VME’s. Het klantensegment dat wij benoemen als 'gebouwbeheerders' en dus relevant voor residentiële en niet-residentiële parkings. We zijn de nodige voorbereidingen aan het treffen om in het voorjaar van 2023 dergelijke Plug ’n Eats zullen organiseren waarbij we de belangrijkste vragen over laadinfrastructuur zullen aanpakken, zoals brandveiligheid in ondergrondse parkings, verzekeringen en wat onze EV-Parking oplossing voor jouw project of gebouw kan betekenen.

Daarnaast zijn we ook volop bezig met het ontwikkelen van een eBook over laadinfrastructuur in deze residentiële en niet-residentiële parkings, zoals we al een dergelijk eBook hebben voor de elektrificatie van het wagenpark, nl. onze eFleet 2026 gids. Nog iets om zeker naar uit te kijken!Dit artikel delen: