Powered by Zaptec Pro

EV-Parking


PlugInvest draagt kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u een totaaloplossing aan voor het opladen va uw elektrische wagen. Niet enkel de installatie, maar ook het beheer en afrekening van het energiegebruik kunnen we zo voor u verzorgen! Met een team vol enthousiastelingen gaan we uitdagingen aan en bieden we u een hoogstpersoonlijke aanpak.

Ontdek alle voordelen

Onze diensten

Totale ontzorging door maandelijkse afrekening van het energieverbruik per gebruiker of laadstation.

Alle diensten voor huurder/eigenaar/syndicus door één partij.

Ook beschikbaar in maandelijkse huur of leasing.

Waarom een laadstation?

Met onze oplossing EV-parking kan u eenvoudig de installatie van laadstations voor 70% voorbereiden. Dit totaalconcept is flexibel in te richten en is eenvoudig uitbreidbaar in de toekomst. Er is slechts één installatie en één voedingskabel nodig per 25 laadstations. De communicatie tussen de laders en ons facturatie-platform verloopt via dezelfde voedingskabel of via Wifi. Bij dit type laadstation is alle beveiliging en electronica geïntegreerd in het toestel. Hierdoor vereenvoudigt de elektrische installatie sterk waardoor er tot 25% op de installatiekosten kan worden bespaard.Wat kunnen we voor jou betekenen?


  • 25% besparing op installatie-kost

  • Future proof  

  • Bereid uw parking voor op elektrisch rijden

    • Laad tot 150km per uur


 


  • Smart Charging

  • Veilig laden gegarandeerd

  • Eenvoudig uitbreidbaar


Een slim , elegant en compact laadnetwerk voor in een residentiële of commerciële parking.

Met deze moderne en elegante laadtoestellen maakt u uw parking helemaal future-proof. Door onze EV-Parking oplossing is het dan ook mogelijk om in de toekomst eenvoudig en voordelig laadtoestellen bij te plaatsen. Vraag meteen uw offerte op maat aan.


Vraag offerte aan

Gelijkaardige producten

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.