Hoe kan je de laadkosten terugbetalen aan werknemers die via stopcontact thuis opladen?

Als je werknemers geen laadstation thuis hebben, kan je dan nog steeds de laadkosten terugbetalen en het verbruik monitoren?

Ja, dit kan zeker! Met het gebruik van een Smart Cable kan je gemakkelijk het energieverbruik monitoren en terugbetalen aan je werknemer.

Wat is een Smart Cable?

Ohme Smart Cable
Ohme Smart Cable (verkrijgbaar bij Pluginvest)

Een Smart Cable, ook wel bekend als een slimme laadkabel, is een geavanceerde oplaadkabel voor elektrische voertuigen dat specifieke functionaliteiten biedt bovenop het traditioneel opladen. Deze kabels zijn ontworpen om een naadloze en efficiënte laadervaring te bieden, waarbij gebruikers meer controle en inzicht krijgen tijdens het laadproces.

De kabel werkt aan de hand van het Plug & Play principe dat maakt dat je overal kan opladen, mits er een stopcontact in de buurt beschikbaar is. Het enige dat je hoeft te doen is de Smart Cable in een stopcontact steken!

Wat doet een Smart Cable?

Een Smart Cable gaat verder dan alleen het leveren van stroom aan je auto. Het integreert slimme technologieën om delen van het oplaadproces te optimaliseren. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

  • Efficiëntie: Smart Cables zijn ontworpen om je EV snel en betrouwbaar op te laden.

  • Snellere laadsnelheid: Smart Cables kunnen een hogere laadsnelheid bieden dan traditionele laadkabels om via het stopcontact op te laden, waardoor je tijd bespaart.

  • Terugbetaling van laadkosten aan werknemers: Voor bedrijven en organisaties die elektrische voertuigen aanbieden aan hun werknemers, stellen Smart Cables hen in staat om nauwkeurig de laadkosten bij te houden. Dit maakt het mogelijk om werknemers te vergoeden voor het opladen van hun EV's.

  • Inzichten in het laden: Smart Cables voorzien gebruikers van gedetailleerde informatie over het laadproces via een app of online platform. Je kunt inzichten verkrijgen zoals de hoeveelheid verbruikte stroom, laadsnelheid, kosten van het opladen en zelfs schema's instellen voor gepland opladen.


Vragen of interesse in Smart Cables? Laat het ons weten! We helpen je graag verder om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst van elektrisch laden. 

Klik hier voor gratis advies over Smart Cables
Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.