Lizy en Pluginvest bundelen krachten voor toekomstgerichte EV-leasing en innovatieve oplaadoplossingen

Lizy, de toonaangevende online leasemaatschappij voor tweedehands auto's met een focus op klanttevredenheid, en Pluginvest, de snelgroeiende aanbieder van laadinfrastructuur en -diensten voor elektrische voertuigen, kondigen met trots hun strategische partnerschap aan. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van ongeëvenaard gemak en innovatieve mobiliteitsoplossingen aan klanten die op zoek zijn naar een complete oplossing.

Lizy: Innovatieve lease-oplossingen voor tweedehands auto's

Lizy heeft zich gevestigd als een pionier in de lease-industrie door haar unieke benadering van het leasen van tweedehands voertuigen. Met een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle tweedehands auto's en een gebruiksvriendelijk online platform, biedt Lizy een naadloze lease-ervaring met een brede keuze aan voertuigen, een snelle bestelprocedure, kostenbesparingen tot 20% en levering binnen 3 weken. Lizy loopt voorop in de transitie naar elektrische mobiliteit: meer dan de helft van de nieuwe contracten betreft nu elektrische voertuigen.

Een krachtige alliantie voor naadloze mobiliteit

De samenwerking tussen Lizy en Pluginvest bundelt het beste van beide werelden: het gemak van premium leasing van tweedehands auto's gecombineerd met ultramoderne EV-oplaadinfrastructuur. Klanten profiteren van een totaaloplossing die voertuigselectie, leaseregelingen en een op maat gemaakte EV-laadoplossing omvat. Deze integratie vereenvoudigt de complexiteit die vaak gepaard gaat met de overstap naar elektrisch rijden en biedt klanten een compleet pakket voor een soepele transitie naar duurzame mobiliteit.

Samen de toekomst van mobiliteit vormgeven

"Onze toewijding bij Lizy is gericht op het creëren van een top-notch, all-inclusive lease-ervaring voor tweedehands auto's tegen tot wel 20% lagere kosten," aldus Sam Heymans, CEO en medeoprichter van Lizy. "De samenwerking met Pluginvest vergroot ons bereik en biedt klanten een geïntegreerde ervaring die de aantrekkingskracht van overstappen naar elektrische voertuigen via tweedehands leasing verder vergroot. Samen met Pluginvest pionieren we met de toekomst van mobiliteit."

Bij Pluginvest geloven we in het creëren van een naadloos en toegankelijk ecosysteem voor het opladen van elektrische voertuigen. Door samen te werken met Lizy kunnen we ons aanbod uitbreiden en klanten een naadloze ervaring bieden die de overstap naar elektrisch rijden nog aantrekkelijker maakt. Samen geven we de toekomst van mobiliteit een nieuwe vorm.

Yannick Decruynaere • Partnership manager Pluginvest


Deze strategische alliantie zet Lizy en Pluginvest in poleposition om de manier waarop klanten autoleasing en EV-laden benaderen te transformeren. Met een focus op innovatie, gebruiksgemak en klantgerichtheid is deze samenwerking klaar om het landschap van de auto- en duurzame energie-industrie opnieuw te definiëren.


 Lees meer over de samenwerking op: https://www.pluginvest.eu/partner/about-lizy