đź“Ś MEDEDELING: Faillissement Powerdale (live updates)Update (24/07/2023):  Luxemburgse energiegroep "Encevo" zal het Powerdale beheerplatform  overnemen. Het werken van het platform en de facturatie is hiermee gegarandeerd. Pluginvest klanten die een smartcable hebben, kunnen deze dus zoals normaal blijven gebruiken. De facturatie zal automatisch geregeld worden door Encevo. Lees hier meer over de overname.


Zoals in de sectormedia wordt gecommuniceerd, zal je wellicht ook gezien hebben dat Powerdale, de leverancier van Smart Cables, faillissement heeft aangevraagd.

We staan in directe communicatie met Powerdale om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Ze hebben bevestigd dat ze zich hier ook voor zullen inzetten. We hebben al enkele maatregelen genomen om de continuïteit maximaal te waarborgen, waardoor er geen directe impact is voor onze klanten. Ook niet voor de terugbetaling van de onkostennota’s van juni en juli 2023.

Mogelijks zag je ook in de pers dat er een overnemer is gevonden voor de activiteiten betreffende laadpaalfacuturatie. Wij houden in de komende weken onze klanten met een Smart Cable steeds op de hoogte van verdere ontwikkelingen hieromtrent via regelmatige updates. Je kan ook steeds dit blogartikel raadplegen voor regelmatige updates.

Aarzel echter niet om ons bij eventuele vragen hierover te contacteren. We hebben hiervoor een centraal emailadres smartcable@pluginvest.eu opgezet, zodat we je op de snelst mogelijke manier van de juiste antwoorden kunnen voorzien.


Alvast bedankt voor het begrip en het vertrouwen,

het Pluginvest Operations team