Easily charged

Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Wij bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. Via ons aanbod van laadpalen met bijhorende diensten ontzorgen we bedrijven bij deze beslissing.

Onze missie

Geweldige verhalen hebben een persoonlijkheid. Overweeg om een geweldig verhaal te vertellen dat persoonlijkheid geeft. Het schrijven van een verhaal met persoonlijkheid voor potentiële klanten helpt bij het maken van een relatie. Dit komt tot uiting in kleine eigenaardigheden zoals woordkeuzes of zinsdelen. Schrijf vanuit jouw standpunt, niet vanuit de ervaring van iemand anders.


Onze visie

Geweldige verhalen zijn voor iedereen, zelfs als ze maar voor één persoon zijn geschreven. Als je probeert te schrijven met een breed, algemeen publiek in gedachten, zal je verhaal nep klinken en emotie missen. Niemand zal geïnteresseerd zijn. Schrijf voor één persoon. Als het echt is voor de ene, is het echt voor de rest.


 

Ontdek alle voordelen

Veilig laden gegarandeerd

Vooraleer het laden start voert het laadstation o.a. enkele veiligheidschecks uit in communicatie met de auto en worden o.m. eventuele DC-lekstromen in het laadstation gemonitord.

Verschillende vermogens

Pluginvest biedt de vermogens 3,7kW, 7,4kW, 11kW en 22kW aan, maar kan ook het maximale vermogen afstemmen op het vrije vermogen van uw netaansluiting (vb 6,6kW).

Facturatie met energiemeter

Door het verbruik per laadstation te meten en online te monitoren, wordt uw energieverbruik correct afgerekend en behoudt u het overzicht.

Beheer

Haal meer uit uw laadpaal door te kiezen voor één van beheersystemen van Pluginvest. Zo maakt u uw laadpaal of laadpalen-netwerk slim en klaar voor de toekomst.