Back

Stijn over zijn rol als Account Manager bij Pluginvest


Vier maanden geleden stapte Stijn Keppens (26) vol enthousiasme binnen bij Pluginvest als Account Manager. Met zijn achtergrond in sales en zijn proactieve aanpak heeft hij zich al snel een onmisbare schakel binnen het team gemaakt. 

Stijn omschrijft zichzelf als een proactieve werknemer die graag de verantwoordelijkheid neemt. "Ik ben niet alleen gefocust op sales, maar ik denk ook graag mee met de klant om samen tot de beste oplossing te komen"

Binnen Pluginvest is Stijn verantwoordelijk voor het bedienen van klanten die hun vloot willen elektrificeren. "Dit betekent dat ik vragen beantwoord, nieuwe leads opvolg en marktanalyses doe. Het is een uitdagende sector, maar ik vind het erg leuk om mezelf continu te verdiepen in de nieuwste technologieën en trends."

Ik ben van sales naar accountmanagement gegaan, wat een hele andere tak van sport is. Hierbij heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een goede relatie met de klant op te bouwen en deze te onderhouden.

Stijn is proactive

"Het is een dynamische werkomgeving met jonge en gedreven collega's. Iedereen is behulpzaam en er is een open sfeer waarin je veel van elkaar kunt leren."

Wat Stijn een typische Pluginvest medewerker maakt? Hij is iemand die goed kan samenwerken en een positieve instelling heeft.

Stijn neemt ownership

Een gemiddelde werkdag van Stijn begint met het structureren van zijn agenda. "Ik zorg ervoor dat ik een duidelijk overzicht heb van mijn taken, zodat ik efficiënt kan werken. De focus ligt op business development, het opvolgen van nieuwe deals en het onderhouden van bestaande klantrelaties."

Naast zijn werkdagtaken is er ook ruimte voor ontspanning. "Er worden regelmatig leuke teamevents georganiseerd, zoals een drink in de bar of een potje darten. Dit zorgt voor een leuke sfeer en een goede band met mijn collega's."

Stijn loves learning

Sinds zijn komst bij Pluginvest heeft Stijn veel geleerd. "Ik ben van sales naar accountmanagement gegaan, wat een hele andere tak van sport is. Hierbij heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een goede relatie met de klant op te bouwen en deze te onderhouden."

Stijn is leergierig en gedreven om zichzelf te ontwikkelen. "Ik heb recent een workshop gevolgd met het hele Salesteam. Hierdoor heb ik waardevolle inzichten gekregen in de werkwijze van mijn collega's en heb ik mijn eigen vaardigheden kunnen aanscherpen."


Er worden regelmatig leuke teamevents georganiseerd, zoals afterworks en borrels. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer en een goede band met mijn collega's.

Stijn • Account Manager - Fleet


Wil jij ook deel uitmaken van het Pluginvest-team?

Bekijk onze vacatures