Beheer

 Naast onze standaard diensten die wij u bieden, kan u ook nog kiezen   om uw dienstenpakket uit te breiden met één of meerdere van onze   bijkomende diensten. Ontdek ons aanbod aan extra services.

Aanvullende diensten

Online Monitoring

 Door jouw laadstations te koppelen met ons online platform hou je niet enkel de vinger aan de pols van het verbruik, maar ook de toegang tot jouw laadstation. Via regelmatige software-updates kan je ook steeds genieten van de laatste nieuwe technologische evoluties en blijft jouw laadstation steeds up-to-date.

 

Publieke uitbating

Het beheersplatform van Pluginvest is gekoppeld aan meer dan 400 andere laadpaaluitbaters (Charge Point Operators) en laadpas-providers (Mobility Service Providers). Zo kunnen we niet enkel via onze laadpas toegang geven tot een breed Europees netwerk van publieke laadstations, maar kunnen we jouw laadpaal ook (semi-)publiek toegankelijk maken. Je kiest hierbij zelf het tarief per kWh, per minuut of per sessie en kan zo ook in aanmerking komen voor de interessante fiscale aftrek of subsidies.


Smart Charging

Smart Charging is het slim aansturen van het laadproces van één of meerdere laadstations. Dit kan noodzakelijk zijn omwille van een beperkte netcapaciteit, maar kan ook extra kosten besparen door dit te sturen in functie van de lokale productie of piekverbruiken. Als voorloper in de markt biedt Pluginvest hiervoor unieke oplossingen aan voor jouw bedrijf of woning thuis.

 

Full Service

Wil je volledig zorgenvrij zijn wat betreft het beheer van jouw laadinfrastructuur? Pluginvest biedt je onderhoudsformules aan waarbij alle risico’s afgedekt worden op het vlak van hardware. Via periodieke controles en een pro-actief beheer van jouw laadstations blijven deze ook de komende jaren in topconditie. Als er toch vragen zijn van de gebruikers worden deze via onze 24/7 helpdesk rechtstreeks door ons beantwoord.


Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons