Online Platform

Pluginvest heeft als Charge Point Operator zijn eigen beheerplatform en App om het groeiende netwerk van private en publieke laadstations te monitoren. Dit platform staat ook ter beschikking van de klanten om de monitoring en de terugbetalingen van het energieverbruik op te volgen.

Het gebruiksvriendelijke platform

 
 

Via ons platform zijn ondertussen meer dan 30.000 laadpunten in West-Europa beschikbaar. Deze laadpunten kan u eenvoudig terugvinden op een kaart zodat u precies weet waar u een laadpunt dicht bij u of onderweg kan vinden. Registratie van de Laadinfrastructuur via ons BackOffice-systeem zorgt ook voor opname van de Laadinfrastructuur op deze laadkaarten en mobiele apps.

Voor jou als gebruiker is er op ons platform een aparte interface en mobiele app zodat jij jouw eigen verbruik en afrekeningen kan volgen. Je houdt eveneens controle over jouw eigen Laadinfrastructuur en worden vergoed voor de verbruikte energie per kWh.

Steeds

up-to-date

Naast het technisch beheer bij storingen of onderhoud, krijg  je via dit platform ook steeds de laatste nieuwe software- updates en kan je je laadpalen ook toegankelijk maken via  meer dan 400 andere laadpas-providers waarmee wij geconnecteerd zijn.

 

Het Pluginvest online platform

Ons handige platform kan rechtstreeks op de kaart zien welke laadpalen op dat moment beschikbaar zijn. Het is ook een handige tool om jouw volgende route mee te plannen.

Je kan toegang krijgen tot onze tool via jouw browser of je kan de mobiele App downloaden voor iOS of Android (via de Google Play Store)

Download de Laadpaal App hier:


Of bekijk het actuele overzicht van alle laadpalen hier op jouw browser


 

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons