Back

Online Platform

Ons platform dient als een gebruiksvriendelijke tool om jouw laadervaring beter te maken. Hiermee kan jij moeiteloos het energieverbruik opvolgen en de bijbehorende terugbetalingen beheren.

Een gebruiksvriendelijk platform


Via ons platform zijn ondertussen meer dan 450.000 laadpunten in Europa beschikbaar. Deze laadpunten kan je eenvoudig terugvinden op  een kaart  zodat je precies weet waar een laadpunt dichtbij of onderweg te vinden is. 

Voor jou als gebruiker is er op ons platform een aparte interface en mobiele app zodat jij jouw eigen verbruik en afrekeningen kan volgen. Je houdt eveneens controle over jouw eigen Laadinfrastructuur en worden vergoed voor de verbruikte energie per kWh.

Naast het technisch beheer bij storingen of onderhoud, krijg  je via dit platform ook steeds de laatste nieuwe software- updates en kan je je laadpalen ook toegankelijk maken via  meer dan 400 andere laadpas-providers waarmee wij geconnecteerd zijn.

Een app voor onderweg

  Ons handige platform kan rechtstreeks op de kaart zien welke laadpalen op dat moment beschikbaar zijn. Het is ook een handige tool om jouw volgende route mee te plannen.

Download de Laadpaal App hier:


Of bekijk het actuele overzicht van alle laadpalen  hier  op jouw browser  

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Meer info nodig? Neem dan gerust contact op.

Contacteer ons