Volkswagen ID. Buzz Pro: hoe opladen en specificaties

77 kWh
batterij
500 km
actieradius
 €68.607
prijs

De Volkswagen ID. Buzz Pro is de moderne reïncarnatie van de iconische Volkswagen Bulli, nu met een volledig elektrische aandrijving. Deze ruime en praktische MPV biedt plaats aan 5 of 7 passagiers en heeft een WLTP-rijbereik tot 423 km. Met zijn krachtige motor van 204 pk en vlotte acceleratie is hij eveneens perfect voor ritten op de autosnelweg.

Vermogen

De batterij van de ID. Buzz Pro heeft een capaciteit van 77 kWh. Dit vertaalt zich in een theoretisch rijbereik volgens de WLTP van 345 kilometer met een maximale actieradius van 500 km (in de stad bij zachte temperaturen).

Hoe kan je de Buzz Pro opladen?

Je kan de elektrische Volkswagen opladen met een type 2 stekker of een CCS stekker voor snelladen.

        • Europese standaardaansluiting type 2

  • Snelladen met CCS

Type 2 stekker                CCS stekker


Hoelang duurt het om op te laden?

De batterij van de Buzz Pro kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij op te laden. Daarnaast kan je ook een smartcable of geavanceerd laadstation gebruiken voor een snelle en gebruiksvriendelijke laadervaring. 

Met de tabel hieronder kan je verschillende laadpunten en hun vermogen bekijken, alsook hoelang het duurt om op te laden. of gebruik deze handige laadtijd calculator om de laadtijd van elke full-electric en plug-in hybrid te ontdekken.

LaadpuntMax. vermogenTijd
Stopcontact2.3 kW39u 30m
1-phase AC3.7 kW24u 30m
3-phase 11 kW8u 15m
CCS 50 kW50 kW68 min
CCS 150 kW110 kW32 min

Geschikte laadstations

Wij raden aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen. Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raden we aan om een laadpas te kopen. Zo krijg je toegang tot meer dan 450.000 openbare laadstations in Europa.
Alfen Eve Single Pro line

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.

Zaptec Pro laadstation


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.


Zaptec GO laadstation


Zaptec GO

 Zaptec Go is de perfecte oplossing om comfortabel thuis jouw auto op te laden. 

Pluginsights

Kom hier alles te weten over de EV-Sector en vergaar nieuwe inzichten in de transitie naar eMobility.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.