Installatie

Pluginvest verzorgt de gehele installatie vanaf de allereerste technische audit tot en met de onafhankelijke keuring. Dit doen we voor laadstations voor alle klantenprofielen. Via een persoonlijke demonstratie van de laadinfrastructuur bij oplevering vergemakkelijken wij de overstap naar de nieuwe manier van tanken.

Onze aanpak

Thuis bij werknemers

 Voor werknemers leveren we niet enkel de nodige producten, maar nemen we ook de volledige installatie en oplevering op ons. Hierbij streven we naar sleutel-op-de-deur projecten waarbij we werknemer en -gever ontlasten van alle praktische bezorgdheden. Voor een offerte op maat van de installatie van de laadpaal plannen wij vaak een plaatsbezoek in. Zo maken we op voorhand een goede inschatting van de werken

Op het werk

Voor bedrijven wordt er steeds op maat gewerkt. Onze gecertificeerde technici staan garant voor een kwalitatieve uitvoering van de werken. Zo kan je steeds gerust zijn dat onze laadoplossingen altijd op een veilige manier geplaatst worden, (met respect voor de elektrische specificaties van het gebouw).

De juiste mensen voor ieder project

We werken hiervoor zowel met eigen mensen als met partners voor grotere projecten. Zo kunnen wij steeds de nodige gekwalificeerde technici inschakelen om de werken vlot te laten verlopen. Als klant heb je hierbij steeds één contactpersoon die jou begeleidt bij al jouw technische vragen en de planning in het oog houdt.

Bent u met een bouw of verbouwingsproject bezig of heb je een huisaannemer dan staan wij open voor een aangepaste rol als projectmanager van de voorbereidende werken.  

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wenst u nog meer info, neem dan gerust contact op.

Contacteer ons