Account aanmaken.

 Hoe maak ik een account aan voor mijn laadpas?

Waarom heb ik een account nodig?   

Om jouw laadpas te gebruiken voor publieke, semi-publieke of jouw eigen oplaadpunt met RFID-lezer dien je een account aangemaakt te hebben. 

Voor sommige optionele diensten, zoals online monitoring, heb je ook een account nodig om ons platform te kunnen raadplegen voor online monitoring.  


Hoe registreer ik voor een account? 

Ga eerst naar het My Pluginvest platform (bovenaan jouw scherm). Klik vervolgens op “Registreren” bovenaan in de navigatiebalk.

Het is belangrijk dat je correct aanduidt welke partij jij bent. Dit kan namelijk op 2 manieren en deze worden op 2 verschillende manieren behandeld. Je kan je registreren als:

  • Bedrijf

  • Particulier

OPGELET: Als je jezelf als werknemer wilt registreren dien je contact op te nemen met de fleet manager of verantwoordelijke van het wagenpark van jouw bedrijf. 


Waar moet ik op letten bij het registreren van een account? 

  • Voor bedrijven dient men natuurlijk een BTW-nummer in te geven. Als het registratieformulier jouw BTW-nummer niet accepteert is dat waarschijnlijk omdat het BTW-nummer in een foutief formaat werd ingevoerd. Het formulier accepteert namelijk enkel het formaat dat herkend wordt door de VIES-normen

Indien je als bedrijf er niet in slaagt het BTW-nummer in te geven in het formulier kan je alsnog een particulieren account aanmaken en het BTW-nummer bij opmerkingen toevoegenHebben we niet al jouw vragen kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer +32 3 376 85 80 of via info@pluginvest.eu.


Ik heb nog andere vragen over...

Laadpas gebruiken           Laadpas toevoegen aan account           Veelgestelde vragen