Veelgestelde vragen.


FAQ

Via onze live kaart op het online platform of via de 'Laadpaal App' kan je laadpalen vinden, er naartoe navigeren, de live status en beschikbaarheid van de paal nakijken.

Ja, dit is mogelijk als je de optie Interoperabiliteit activeert. Met interoperabiliteit kan je gebruik maken van laadpalen van verschillende operators in het binnen- en buitenland. Let er wel op dat nog niet in alle landen voldoende openbare laadpalen ter beschikking zijn.  Bekijk dus voor je op reis gaat waar je je auto kan opladen in het buitenland. Je kan daarbij gebruik maken van de 'Laadpaal App' van LastMileSolutions. Via deze applicatie vind je alle laadpalen in het binnen- en buitenland waaraan je je auto kan laden.

LET OP: Sommige CPO’s hanteren verschillende tarieven. Kijk dus zeker goed na welke prijzen er per kWh worden gehanteerd vooraleer je publiek gaat opladen. 

Als het registratieformulier jouw BTW-nummer niet accepteert is dat waarschijnlijk omdat het BTW-nummer in een foutief formaat werd ingevoerd. Het formulier accepteert namelijk enkel het formaat dat herkend wordt door de VIES-normen

Indien je als bedrijf er niet in slaagt het BTW-nummer in te geven in het formulier kan je alsnog een particulieren account aanmaken en het BTW-nummer bij opmerkingen toevoegen

Hiervoor dien je contact op te nemen met jouw fleet manager of verantwoordelijke voor de vloot. Deze persoon zal jou kunnen informeren over het aanvraagproces van een nieuwe laadpas. 

Indien je als particulier een tweede of meerdere laadpassen wil aanvragen voor een bestaand account, neem dan contact op met operations@pluginvest.eu. Zij helpen jou hiermee graag verder.

Hiervoor verwijzen we je graag door naar de pagina ‘Laadpas toevoegen aan account’ (zie knop hieronder), gewijd aan het toevoegen van een laadpas aan jouw account. 

Ik heb nog andere vragen over...

Laadpas gebruiken           Account aanmaken           Laadpas toevoegen aan account

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer +32 3 376 85 80 of via info@pluginvest.eu.