BYD Atto 3: hoe opladen en specificaties

 60.5 kWh
batterij
490 km
actieradius
€ 38.990
prijs
De BYD Atto 3 is niet zomaar een auto; het is een krachtpatser op het gebied van elektrische mobiliteit. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn biedt deze auto indrukwekkende prestaties en een soepele, stille rit. Duurzaamheid ontmoet prestaties, en dat voel je vanaf het moment dat je het stuur vastpakt.

Vermogen 

De accu van de BYD Atto 3 heeft een capaciteit van  60.5 kWh, Dit vertaalt zich in een theoretisch rijbereik van  330 kilometer met een maximaal actieradius van 490 kilometer (in de stad bij zachte temperaturen).

Hoelang duurt het om de batterij op te laden?

De batterij kan je opladen op verschillende manieren. De wagen kan opladen via het stopcontact, dit is wel de traagste manier om de batterij op te laden. Daarnaast kan je ook een smartcable of geavanceerd laadstation gebruiken voor een snelle en gebruiksvriendelijke laadervaring. 

Met de tabel hieronder kan je verschillende laadpunten en hun vermogen bekijken, alsook hoelang het duurt om de BYD Atto 3 op te laden. of gebruik deze handige laadtijd calculator om de laadtijd van elke full-electric en plug-in hybrid te ontdekken.

LaadpuntMax. vermogenTijd
Stopcontact
2.3 kW31 uur
1-phase AC7.4 kW9u 45m
3-phase AC11 kW6u 30m
CCS 50 kW 50 kW53 min
CCS 150 kW150 kW37 min

Hoe kan ik opladen?

        • Europese standaardaansluiting type 2

  • Snelladen met CCS


Let op: de laadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het laadstation en de omstandigheden. 

Geschikte laadstations

Pluginvest raadt aan om zowel thuis als op het werk een 1-fasige laadpaal te plaatsen. Wel is het interessant om al een krachtigere laadpaal (vb 3-fasig om 11kW of 22kW) aan te schaffen en zo al klaar te zijn voor jouw toekomstige volledig elektrische wagen. Wanneer je ook geïnteresseerd bent om onderweg op te laden raden we aan om een laadpas te kopen. Zo krijg je toegang tot meer dan 450.000 openbare laadstations in Europa.

Alfen Eve Single Pro

De Eve Single Pro-line is een slimme laadoplossing en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.


Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadtoestel voor grote parkings van residenties, bedrijven of nieuwbouwprojecten.


Zaptec GO

Dé oplossing om comfortabel thuis uw auto op te laden. 

Elektrische modellen

Ontdek hier meer elektrische auto's en hun specificaties

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.