Waarom opladen met een laadpaal?

Waarom opladen met een laadpaal?
Als u een laadoplossing hebt staan bent u steeds gerust dat u ‘s morgens een volledig opgeladen wagen hebt klaarstaan als u naar het werk vertrekt.


90% van het opladen vindt thuis of op het werk plaats. Het is dus zinvol om een laadpaal te installeren op de plaats(en) waar men vaak het langst is. Door steeds elektrisch te rijden met uw BMW Plug-In Hybride kan u jaarlijks tot wel €1000 aan brandstof besparen. Met een BMW of MINI full EV loopt dit op tot bijna €1400 aan benzine dat u kan uitsparen op jaarbasis.Een BMW Plug-In Hybride kan tot wel 70 km zuiver elektrisch rijden. Met een MINI Plug-In Hybride is dat ongeveer 55 km. Dit is in de meeste gevallen ideaal voor het woon-werkverkeer.

Met een 22 kW en 7kW laadpaal kunt u een BMW of MINI Plug-In Hybride in slechts 120 minuten volledig opladen. Full EV's zijn met 7kW op 4,5u volledig opgeladen maar worden best opgeladen aan een zwaarder vermogen voor een sneller resultaat.


Door het extra verbruik apart te meten via een laadstation of Smart Cable kan u het ook eenvoudig terugkrijgen als onkostenvergoeding van uw werkgever of vennootschap. Dit loopt op tot €50-€100 per maand dat u zo fiscaal voordelig kan terugkrijgen.
Waarom voor Pluginvest kiezen?

Onze beloftes aan u...
Ontzorging via een totaaloplossing.Een kwalitatieve oplossing van laadtechnologie aanbieden, die zowel future-proof, robuust, compatibel en interoperabel is.
Wij stellen onze kennis en ons advies volledig ter beschikking van u, de klant.
De lange termijn relatie, waarin Pluginvest uw partner blijft in deze transitie en u hierin wil blijven bijstaan.
Referenties

Kijk onze PluggedIn Cases in, oftewel Case Studies, van een tal van gerenommeerde en uiteenlopende bedrijven die PlugInvest in vertrouwen hebben genomen. Indien u dit wenst, kan u deze bij ons opvragen via info@pluginvest.eu.

#PlugInsights

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal bij u thuis of op het werk? Aarzel dan niet om vrijblijvend advies te vragen of ons te contacteren op +32 3 376 85 80!
Het verhaal van Pluginvest

Pluginvest werd in 2016 opgericht door Sander Hereijgers (CEO) en Cedric De Jonghe (Bestuurder). Ze hebben elkaar leren kennen in het kader van een ‘Smart Grid' project in de haven van Antwerpen. Sander was actief bij een windturbinebedrijf die meerdere windturbines zou installeren in de haven. Cedric was actief rond vraagsturing bij een havenbedrijf met het aanbieden van oplossing om het verbruik van een vriesbedrijf intelligent af te stemmen op de energie die lokaal werd geproduceerd door de windturbine van het bedrijf van Sander.

De gedeelde visie en de opportuniteit aan de vooravond van de exponentiële groei van elektrische wagens, die naar boven kwam tijdens onderlinge gesprekken, lagen daarna aan de basis van Pluginvest. Samen willen Sander en Cedric klanten benaderen, bouwend op hun kennis met het oog op het creëren van een lange termijn relatie met een klant die totaal ontzorgd wordt.


De Missie

Door innovatieve, hoogtechnologische oplossingen aan te bieden en onze kennis ter beschikking te stellen, ontzorgen we de klant en vereenvoudigen we de transitie naar duurzaamheid. In de markt van duurzame mobiliteit bieden we laadoplossingen voor elektrische voertuigen aan met het oog op een lange termijn relatie met onze klanten. 


De Visie

We geloven dat bedrijven een grote en actieve rol spelen in de energietransitie met de bewuste keuze voor elektrische mobiliteit. Zo streven we naar een volledige elektrische switch door deze te faciliteren voor iedereen, op een laagdrempelige manier, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een lange termijn relatie met u, de klant.